Filter
Bachelor of arts (BA)
Spania Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut BAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Spania

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Journalistikk refererer til å samle, organisere og presentere informasjon på en skriftlig eller kringkaste form. Journalister er forfattere og formidlere som stiller de viktige og noen ganger ubehagelig spørsmål for å hjelpe enkeltpersoner gjøre følelse av hendelsene utspiller seg rundt dem både lokalt og internasjonalt.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon i Spania

Les mer Minimér

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Spania

European College for Liberal Studies

BA - Bachelor of Arts i kommunikasjonsstudier (180 studiepoeng) (velg valgfritt minor) ... [+]

Kurs

Undergraduate kurs er delt inn i kjernen kurs og fordypningsemner (som er relevante for en større eller mindre). Valgfag kan velges fra noen av de planlagte kursene som tilbys på lavere nivå. Spesialisering kurs er planlagt basert på innmeldinger og er kanskje ikke tilgjengelig på alle studiesteder. Fordypningsemner planlagt er tilgjengelig for alle studenter også som valgfag. Studentene anbefales å gjennomføre kurs og tjene kreditter på høyeste nivå mulig.

program krav Totalt 180 studiepoeng Kurs (kjerne) 60 studiepoeng / 12 kurs Kurs (store) 40 studiepoeng / 8 kurs (inkludert Capstone Project) Kurs (moll) 20 studiepoeng / 4 kurs (i tilfelle valgfritt mindre) Internship 30 studiepoeng Valgfag 50 studiepoeng / 10 kurs Valgfag 30 studiepoeng / 6 kurs (i tilfelle valgfritt mindre) ... [-]
Spania Barcelona Madrid
September 2019
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
EU Business School

Kommunikasjons- og PR-fagfolk er avgjørende for både organisasjoner og samfunnet som helhet. Den digitale verden - hvor forbrukerne ikke lenger er passive publikum, men a ... [+]

Kommunikasjons- og PR-fagfolk er avgjørende for både organisasjoner og samfunnet som helhet. Den digitale verden - hvor forbrukerne ikke lenger er passive publikum, men aktive deltakere - slår ut linjene mellom bedrifter og forbrukere. Våre nyutdannede er trent til å drive bedrifter fremover ved å tappe inn i nye digitale teknikker som andre er sakte å adoptere.

Varighet: Syv semester / tre år (240 studiepoeng)

Steder: Barcelona, ​​Genève, Montreux

Undervisningsspråk: Engelsk

Startdato: oktober / februar / juni / august

Entre: året rundt

Semestergebyr: 6.450 €

Grad tildelt

Etter vellykket gjennomføring av programmet, uteksamineres du med en privat internasjonalt akkreditert bachelorgrad fra EU Business School Switzerland og en statlig akkreditert BA (Hons) i Business Management fra University of Derby. Disse bachelorprogrammene er i tillegg akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), som gir deg muligheten til å oppnå en ekstra internasjonal kvalifikasjon: CMIs Diplom i Ledelse og Ledelse.... [-]

Spania Barcelona
October 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk