close

Filtre

Se resultater

BAs i Komposisjon Nord-Amerika 2021

En BA står for en Bachelor of Arts. Denne lavere grad kan tas i en rekke karriere fokuserer, og den består av liberal arts klasser samt spesialiserte kurs som forbereder studentene for en jobb.Sammen med sikte på bygging av ferdigheter og forståelse som skal forberede studentene til å komponere musikalske verk som vil være kunstnerisk relevant i den moderne musikkverdenen. Nyt en fremragend… Les mer

En BA står for en Bachelor of Arts. Denne lavere grad kan tas i en rekke karriere fokuserer, og den består av liberal arts klasser samt spesialiserte kurs som forbereder studentene for en jobb.

Sammen med sikte på bygging av ferdigheter og forståelse som skal forberede studentene til å komponere musikalske verk som vil være kunstnerisk relevant i den moderne musikkverdenen. Nyt en fremragende yrke som enten en utøver eller lærd.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

BA i Komposisjon Nord-Amerika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Westmont College
Santa barbara, USA

Utvikle dine musikalske ferdigheter og kunnskap med kristne professorer som oppmuntrer kreativiteten din og forholder troen til musikkens kunst og håndverk.

Utvikle dine musikalske ferdigheter og kunnskap med kristne professorer som oppmuntrer kreativiteten din og forholder troen til musikkens kunst og håndverk. -
BA
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre