close

Filtre

Se resultater

BAs i Komposisjon i Skrog Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad. Sammensetning som et akademisk fag fokuserer på etablering og tilrettelegging av originale musikalske score. Å velge å studere komposisjon kan hjelpe lede forskere til sysse… Les mer

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad.

Sammensetning som et akademisk fag fokuserer på etablering og tilrettelegging av originale musikalske score. Å velge å studere komposisjon kan hjelpe lede forskere til sysselsetting i teaterkunsten som sceneprodusenter, i akademia som musikklærere eller professorer, eller som musikkforlag eller ros.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Hull, eller offisielt Kingston upon Hull, var det eneste området i Storbritannia med krem ​​(ikke rød) telefonkioskene. Det er ikke eneste Hull er kjent for - det er også fem høyere utdanningsinstitusjoner.

Beste skoler BA i Komposisjon i Skrog i Storbritannia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Hull
Skrog, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Fortsett din musikalske fremtid - med Pathways in Performance, Songwriting, Popular Music og Community and Education.

Fortsett din musikalske fremtid - med Pathways in Performance, Songwriting, Popular Music og Community and Education. -
BA
Fulltid
3 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre