BACHELORSTUDIES

5 BAs i Komposisjon 2021

Mange mennesker velger å delta på en høyskole eller universitet i jakten på en Bachelor of Arts eller BA, som en metode for å utvide sine karrieremuligheter samt deres inntjeningspotensialet. De fleste bachelorprogrammene kan være ferdig i ca fire år og innebærer tett, intensiv studie av en bestemt liberal arts-baserte felt eller bransje.

Akkurat det er en BA i sammensetning? Ment for de som søker omfattende og profesjonell opplæring i komposisjon, understreker dette studiet en rekke temaer med relevans til musikk og scenekunst. Felles områder av studien omfatter musikkhistorie, musikkteori, hørelære og etnomusikologi. Ekstra oppmerksomhet er ofte gitt til kunsten å drive og innen orkestrering og instrumentering. Noen sammensetning bachelorutdanningene legger også vekt på piano ferdigheter og andre viktige elementer av musikalsk ytelse, selv om en viss grad av variasjon eksisterer blant programmene.

Nyutdannede av Bachelor of Arts i komposisjon programmene ofte rapporterer om en økning i inntjeningen etter å ha sikret graden. Mange har også oppgir å ha en enklere tid å finne lønnet arbeid enn de gjorde før tjene BA i sammensetning.

Undervisning kostnader varierer fra én sammensetning program til neste basert på en rekke faktorer som selvfølgelig popularitet og prestisje på skolen tilbyr programmet. Studenter som søker spesifikk undervisning informasjonen bør kontakte hver skole av interesse for dagens priser.

Mange musikkorientert karriereveier finnes for de med sterke bakgrunn i komposisjon. Mange nyutdannede av disse programmene går på å jobbe som komponister eller film komponister, mens andre forfølge arbeid som musikkprodusenter, band ledere eller kor instruktører. Andre ennå velger å undervise musikk privat eller gå tilbake til skolen for å satse på en mastergrad, som ofte er en forutsetning for å lære komposisjon ved kollegiale nivå.

De som er interessert i å vurdere de mange faglige muligheter tilgjengelig globalt, kan gjøre det ved hjelp av vår database. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

5 Resultater i Komposisjon Filter

BA Musikk

University of Hull
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Slipp løs kreativiteten din på et kurs som kombinerer praktiske, tekniske og intellektuelle tilnærminger til musikk med banebrytende fasiliteter.

Les mer

BA (Hons) elektronisk musikkproduksjon

dBs Music UK
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Denne elektroniske musikkproduksjon grad gir studentene en mulighet til å utforske og utvikle alle de ferdigheter som er involvert i å skape, produsere og utføre kvalitet mode ...

Les mer

BA (Hons) låtskriving

The Institute Of Contemporary Music Performance
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

ICMP er BA (Hons) Låtskriving grad har blitt utviklet av musikkbransjen forfattere og produsenter, og gir studentene en unik mulighet til å utvikle sine songwriting ferdighete ...

Les mer

BA (Hons) i musikk industri praksis: Creative Artist

The Academy of Contemporary Music
BA
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Campus

Kreativ kunstnerstudierute gir studentene kunnskap, ferdigheter og erfaring som er nødvendig for å oppdage og kanalisere sin indre kunstner, og dekker en kombinasjon av sangsk ...

Les mer

The Academy of Contemporary Music
BA
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Campus

Music Industry Studier Porfolio Dissertation

Les mer