$close

Filtre

Se resultater

BAs i Kriminologi i Latrobe USA

En BA står for en Bachelor of Arts. Denne lavere grad kan tas i en rekke karriere fokuserer, og den består av liberal arts klasser samt spesialiserte kurs som forbereder studentene for en jobb. Kriminologi er den vitenskapelige studien av hva som forårsaker kriminalitet og hvordan man kontrollerer det. Området bruker disipliner som psykologi, statistikk, økonomi, biologi og psykiatri for bed… Les mer

En BA står for en Bachelor of Arts. Denne lavere grad kan tas i en rekke karriere fokuserer, og den består av liberal arts klasser samt spesialiserte kurs som forbereder studentene for en jobb.

Kriminologi er den vitenskapelige studien av hva som forårsaker kriminalitet og hvordan man kontrollerer det. Området bruker disipliner som psykologi, statistikk, økonomi, biologi og psykiatri for bedre å forstå kriminell oppførsel og utvikle mer effektive straffer og behandlinger.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Latrobe er en liten by som ligger i delstaten Pennsylvania med en anslått befolkning på rundt 9000. Kjent for å være hjemmet til den første banana split, hevder byen også rettighetene til den første profesjonelle fotballkamp. Det blir servert av en håndfull skoler og noen institusjoner innen nær rekkevidde.

Beste studieprogrammer BA i Kriminologi i Latrobe i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
圣文森特学院
Latrobe, USA

Programmet Kriminologi, lov og samfunn ønsker å være mye mer enn en tradisjonell strafferett.

Programmet Kriminologi, lov og samfunn ønsker å være mye mer enn en tradisjonell strafferett. -
BA
Engelsk
Campus