9 Deltid BA Programmer i Markedsføringsledelse 2024

Deltid BA Programmer i Markedsføringsledelse 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    På dette 100% online og deltid BA (Hons) Business and Marketing, vil du utforske et bredt spekter av viktige forretnings- og markedsføringstemaer og få viktige ferdigheter som du kan bruke i din nåværende rolle fra dag én. Ettersom forbrukermarkedet blir stadig mer overfylt med internasjonal handel som nå er vanlig, er det viktig for selskaper å skille seg ut fra konkurrentene. Gjennom denne online BA (Hons) virksomheten og markedsføringen vil du utvikle dine praktiske ferdigheter, forbedre din evne til å produsere effektiv markedskommunikasjon og lære å differensiere produkt- eller tjenestetilbudene dine.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Å studere markedsføring med Arden betyr at du lærer de nyeste og mest etterspurte ferdighetene og kompetansene som kreves for å bli en vellykket markedsføringsekspert. Dette grunnleggende studiet gir deg muligheten til å utvikle studieferdighetene dine før du fokuserer på forretning og markedsføring i dybden. Ardens grunnkurs er det ideelle valget hvis det er en stund siden du var under utdanning, eller hvis du ikke oppfyller opptakskravene til et standard universitetsstudium.

    • Online United Kingdom

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Hva gjør egentlig markedsføringsfolk? Hvordan kan du bruke markedsføring i ikke-kommersielle sammenhenger til samfunnsnytte? Hvilke nye utfordringer og muligheter oppstår på den elektroniske og globale scenen? I denne spesialistveien vil du utvikle et tverrfaglig perspektiv på ledelsen av forretningsorganisasjoner og bygge spesialisert kunnskap og ferdigheter innen markedsføringspraksis. Etter å ha fullført denne graden, vil du være utstyrt med de nødvendige ferdighetene for å bruke markedsføringsteknikker og konsepter på arbeidsplassen, sammen med å ha tilegnet deg et bredt spekter av lederegenskaper.

    • Louisville, USA

    Fulltid, Deltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelor of Science in Business Administration - Markedsføring forbereder deg med relevante ferdigheter som holder organisasjoner i gang. Du vil fokusere på praktisk problemløsning, casestudier, gruppearbeid og samhandling med fagfolk i samfunnet – noe som gir deg teambyggingsferdigheter og tekniske kompetanser til å utmerke seg på ditt felt.

    • Bath, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Online

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil lære deg strategiske markedsføringsverktøy og teorier som er viktige for forretningssuksess. Modulene på dette forretnings- og markedsføringskurset tilbyr spesialkunnskap sammen med en rekke praktiske ferdigheter som gjør at du kan inspirere og håndtere endring i organisasjonen din.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Markedsføring er en viktig del av en virksomhet, ikke bare for å tiltrekke seg kunder, men for å hjelpe ledergrupper med effektiv beslutningstaking og planlegging. På Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) kurs, vil du få spesialkunnskap sammen med en rekke praktiske ferdigheter som gjør at du kan bli en effektiv utøver innen dette feltet. Denne forretnings- og markedsføringsgraden utstyrer deg med markedsføringskunnskapen for å trives i næringslivet.

    • Derby, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Marketing at Derby er rangert som Topp 10 i Guardian University Guide 2020. Vi utstyrer deg med ferdighetene, selvtilliten og kreativiteten til å forme en organisasjons markedsføringsstrategi og hjelpe den med å utvikle en kundestyrt tilnærming til forretningsmuligheter. Du lærer hvordan du kan kombinere alle elementene i markedsføringsmiks og du får ferdighetene og den positive holdningen som trengs for å administrere i team eller outsourcede byråer for å oppnå forretningsmessige mål.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette ettårige oppgraderingsprogrammet utnytter arbeidende voksne med de praktiske ferdighetene fra småbedrifts (SME) ledelse til digital markedsføring.