BACHELORSTUDIES

Deltid BAs i Markedsføringsstudier i Stirling Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2021

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad som kan være tjent ved private høyskoler eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser som forbereder individer for en karriere i sitt område av studien.

Kurs i markedsføring og kommunikasjon gir up-to-date opplæring i de nyeste markedsføringskanaler som digitale medier. Det finnes en rekke programmer som leverer kurs i formater som spenner fra det tradisjonelle klasserommet innstillingen til online fjernundervisning.

 

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Stirling var historisk en av de kongelige festninger i Kongeriket Skottland. Nå er det hjem til The University of Stirling som har mellom 11 og 12 tusen studenter, som representerer over 80 nasjonaliteter.

Deltid BA i Markedsføringsstudier i Stirling i Storbritannia

1 Resultater i Markedsføringsstudier, Stirling Filter

BA (Hons) i markedsføring

University of Stirling
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;48 måneder
Engelsk
Campus

Skil deg ut fra mengden med en markedsføringsgrad fra The University of Stirling .

Les mer