BACHELORSTUDIES

Deltid BAs i Merkevarebygging i Gloucester Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2021

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Økonomistudenter som fokuserer på markedsføring kan beslutte å ytterligere spesialisere sine studier med merkevarebygging. Denne disiplinen kombinerer begrepene kreativ design, strategiutvikling, reklame og markedsføring for å skape effektive og bærekraftige produkt- og tjeneste merkevarer.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Gloucester er hjem til en av fire studiesteder i University of Gloucestershire. Fakultet for Applied Sciences ligger der siden 2002. Karakteristisk for England, er Gloucester kjent for mange kirker og en katedral bygget av biskop John Hooper.

Deltid BA i Merkevarebygging i Gloucester i Storbritannia

1 Resultater i Merkevarebygging, Gloucester Filter

University of Gloucestershire
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Study stil I tillegg til en blanding av forelesninger, seminarer, gruppearbeid og presentasjoner, vil du arbeide med levende markedsføring utfordringer, koble produkter, tjene ...

Les mer