BACHELORSTUDIES

BAs i Musikalsk teater i Storbritannia

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Musikkteater faller under kategorien utøvende kunst, ved hjelp av musikk og bevegelse for å bidra til å formidle en historie. Klasser kan lære produksjonsteori og sluttresultatene blir vanligvis utført på scenen for å nyte et levende publikum.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

BA i Musikalsk teater i Storbritannia

1 Resultater i Musikalsk teater, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

BA (Hons) i Musical Theatre

Falmouth University
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Ved å kombinere opplæring i skuespill, sang og dans, vil denne praksisledede graden styrke deg til en karriere innen musikkteater. Du vil utvikle ytelsesferdigheter på alle tr ...

Les mer