BACHELORSTUDIES

BAs i Musikk i Lincoln Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

For studenter som ønsker å videreutvikle sine faglige eller tekniske sysler i musikk, er det musikkstudier som vektlegger både det teoretiske og performative aspekter av feltet. Musikk er et tverrfaglig felt, med fokus på områder som spenner fra historie og teori til komposisjon til ytelse.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Lincoln er en by i England med en befolkning på mindre enn 100 tusen, med en tredjedel blir høyere utdanning studenter. Tidligste opprinnelsen til Lincoln er funnet å være fra jernalderen, rundt første århundre f.Kr., mens de viktigste restene er fra romertiden.

Topp BA i Musikk i Lincoln i Storbritannia

2 Resultater i Musikk, Lincoln Filter

Bachelor i musikk

University of Lincoln
BA
jan. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

BA (Hons) Music Course i Lincoln er en moderne, industri-fokusert grad for musikere som ønsker å utvikle sine ferdigheter som utøvere, komponister og samarbeidspartnere innenf ...

Les mer

Bachelor i lyd- og musikkproduksjon

University of Lincoln
BA
jan. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

I Lincoln kan våre studenter dra nytte av sterke bransjelinker, akkreditering og omfattende praktisk erfaring for å forberede dem på en karriere i spennende og innovative felt ...

Les mer