BACHELORSTUDIES

BAs i Musikkteknologi Europa 2021

En Bachelor of Arts (BA) er en grad belønnet til studenter som fullfører et universitet som vanligvis varer i fire år. Denne type grad kan være fokusert på realfag, liberal arts, eller en blanding av de to. 

Musikkteknologiprogrammer lærer elevene hvordan man bruker industristandard programvare til å spille inn, mikse og mestre musikk. Dette studiet kan føre til en karriere i musikkbransjen som utøver, produsent og mer.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

BA i Musikkteknologi Europa

2 Resultater i Musikkteknologi, Europa Filter

BA (Hons) grad i lyd og musikk teknologi

Pulse College
BA
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
31 May 2021
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Gjennom en blanding av praksisbaserte, selvdrevne praktiske oppgaver, teoretisk underbygging og læring av studio- og live-arena-miljøer, er dette et program rettet mot de som ...

Les mer

BA (Hons) i kreativ musikkteknologi

Falmouth University
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Utvikle de kreative og tekniske evnene som trengs for å trives i musikkbransjen. Når du utforsker komposisjon, musikkproduksjon, lyddesign og oppslukende lydteknologier, vil d ...

Les mer