BACHELORSTUDIES

BAs i Musikkteknologi i Dublin Irland

Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap.

Musikkteknologiprogrammer lærer elevene hvordan man bruker industristandard programvare til å spille inn, mikse og mestre musikk. Dette studiet kan føre til en karriere i musikkbransjen som utøver, produsent og mer.

Irland nylig gjennomført en lov, som pålegger alle studenter ved universitet utdanning for å søke om statlig lån for å tillate dem å oppnå sine høyere akademiske drømmer. Første offisielle språket er irsk, også kjent som irsk gælisk, men engelsk (det andre offisielle språket) er mer utbredt. Den nasjonale hovedstaden er Dublin. Irland er kjent for å feire St. Patricks Day (17 mars) over hele verden.

Dublin, som er fra Leinster provinsen, er et moderne sentrum av utdanningsinstitusjoner som er kjent for kvalitet utdanningen. Denne byen har stor kulturell betydning. Det tilbyr tre store universiteter til utdanning søkere: Universitetet i Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

Beste studieprogrammer BA i Musikkteknologi i Dublin i Irland

1 Resultater i Musikkteknologi, Dublin Filter

BA (Hons) grad i lyd og musikk teknologi

Pulse College
BA
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
31 May 2021
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Gjennom en blanding av praksisbaserte, selvdrevne praktiske oppgaver, teoretisk underbygging og læring av studio- og live-arena-miljøer, er dette et program rettet mot de som ...

Les mer