BACHELORSTUDIES

BAs i Musikkytelse i Chatham Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Utøvende musikk refererer til studiet av ulike instrumenter eller stemmen og konteksten av levende og studio ytelse. Programmer kan omfatte utvikling av styring og ledelse ferdigheter ved å ha studenter lede et ensemble i en forestilling. 

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Chatham ligger i Kent, så de fleste av innbyggerne går til Mid-Kent College og University College for Creative Arts (tidligere Kent Institute of Art & Design). Imidlertid er ingen av disse ligger direkte i Chatham.

Beste skoler BA i Musikkytelse i Chatham i Storbritannia

1 Resultater i Musikkytelse, Chatham Filter

BA (Hons) Musikk, Ytelse og Produksjon

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Studerer musikk, ytelse og produksjon på vårt senter for musikk og lydteknologi vil gi deg kunnskap, ferdigheter og selvtillit til å starte din karriere i musikkbransjen.

Les mer