close

Filtre

Se resultater

BAs i Musikkvitenskap 2021

I akademia, er en Bachelor of Arts tildelt til studenter som studerer humaniora, samfunnsvitenskap, eller liberal arts. Når de får sin grad, elevene har mulighet til å gå inn i arbeidsstokken eller fortsette sin utdanning på høyere nivå. Hva er en BA i musikkvitenskap? Personer med en interesse for musikk eller musikkutdanning bør vurdere å anskaffe en musikkvitenskap grad. Innenfor fag… Les mer

I akademia, er en Bachelor of Arts tildelt til studenter som studerer humaniora, samfunnsvitenskap, eller liberal arts. Når de får sin grad, elevene har mulighet til å gå inn i arbeidsstokken eller fortsette sin utdanning på høyere nivå.

Hva er en BA i musikkvitenskap? Personer med en interesse for musikk eller musikkutdanning bør vurdere å anskaffe en musikkvitenskap grad. Innenfor fagområdet, elevene analysere og forskning musikk fra hele verden, i et forsøk på å forstå ulike historier, kulturer og folkeslag. I løpet av programmet, studentene ta en rekke musikkrelaterte klasser, inkludert musikkteori, ytelse og europeisk musikkhistorie. Som verden av musikk er så ekspansiv, noen musikkvitenskap programmer gi studentene muligheten til å tannhjuls sine studier mot et bestemt område av faglig fokus.

Kunst er ofte nøkkelen til å forstå ulike mennesker og kultur.Studenter som kjøper en grad i musikkvitenskap har mulighet til å videreutvikle sin musikalske karriere og forbedre sin forståelse av ulike stilarter og musikk. Programmer kan også utdanne studenter på dagens musikkteknologi og teknikker.

Musikkvitenskap programmene tar ca fire år å fullføre. Med undervisning og avgifter varierer fra skole til skole, skal studentene kontakte inntakskontoret for å bestemme prisen for innmelding og lære mer om potensielle stipend muligheter.

Musikkvitenskap studentene bruker sin omfattende kunnskap om musikk til mange ulike karriere felt. Mange nyutdannede velger utdanning ruten, finne jobber i grunnskolen, videregående skoler og universiteter. Andre bruker sin musikkhistorie kompetanse for å bli musikkhistorikere eller arkivarer. Mange musikkvitenskap nyutdannede finne sysselsetting i varehandel, kunst ledelsen, medieutvikling, og andre karriere områder de kanskje ikke er klar over.

Mange internasjonale skoler tilbyr grader i musikkvitenskap, og folk har også muligheten til å melde deg på online kurs. Hvis du er klar til å starte din akademiske reise, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Hong Kong Baptist University - Faculty of Arts
Hong Kong , Hongkong

I over 40 år har avdelingen gitt hundrevis av nyutdannede et praktisk, kreativt og intellektuelt grunnlag for karrierer innen musikk og musikkrelaterte felt. Vårt program er d ... +

I over 40 år har avdelingen gitt hundrevis av nyutdannede et praktisk, kreativt og intellektuelt grunnlag for karrierer innen musikk og musikkrelaterte felt. Vårt program er designet for å gjøre det mulig for nyutdannede å jobbe intelligent og kreativt mot sine egne områder av spesiell interesse. -
BA
Fulltid
4 år
English (UK)
01 sep. 2021
31 May 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre