283 BA Programmer i Scenekunst i Europa for 2024

BA Programmer i Scenekunst i Europa for 2024Filter
    • Hull, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Gjør deg klar for musikkindustrien med en grad designet for å bygge ferdighetene, erfaringen og porteføljen av produksjonsprosjekter. Slipp løs kreativiteten din i våre industristandard musikkproduksjonsfasiliteter og forsterk den med en rekke tekniske og overførbare faglige ferdigheter. Du vil berike din ansettelsesevne når du får erfaring med prosjektledelse, entreprenørskap og samarbeid - alt essensielt for en profesjonell musikkproduksjon. Vurdering er fokusert på praktiske resultater som resulterer i en CV-klar portefølje av arbeid og oppmuntrer offentlig deling av arbeidet ditt. Du vil forstå og ta i bruk standardene som forventes i musikkproduksjonsindustrien og hvordan du får økonomisk og juridisk kontroll over håndverket ditt. Du vil finpusse dine ferdigheter med våre eksperter, som har erfaring med å jobbe med mulighetene og utfordringene i den kreative industrien – og kan hjelpe deg med å lære hvordan du navigerer og tilpasser deg. Kreativiteten lever og ånder på University of Hull . Alltid har gjort, alltid vil. Det er sentralt for hva universiteter gjør. Men på Hull bygger vi noe som går langt utenfor våre fire vegger.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Tysk, Engelsk

    Fortelle historier og lage filmdesign. Produserer flekker, kortfilmer og animasjoner. Studer (BA) Film & Motion Design i Berlin og lær hvordan du kan regissere, revidere og etterprodusere filmer og transportere dem til storskjerm.

    • Grand Canal Dock, Irland
    • Dublin, Irland

    Fulltid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne graden vil gi deg muligheten til å bruke opptakstudioer og produksjonssuiter til å komponere, lage og levere musikk av høyeste kvalitet. Programmet favner elever fra en rekke musikalske bakgrunner, for eksempel instrumentalister, vokalister og gruppemusikere som ønsker å utvide kunnskapen og ferdighetene sine. Kurset ønsker også de med 'ikke-tradisjonelle' musikalske ferdigheter og erfaring velkommen som programmering, sekvensering, innspilling, miksing og DJ-ing.

    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Utforsk lidenskapen din for ytelse gjennom tverrfaglige studier av musikk, teater og film.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studer en Bachelor of Arts i filmskaping. Dette BA-programmet for filmskaping undervises utelukkende på engelsk på vårt Macromedia-campus i Berlin, Tyskland.

    • Berlin, Tyskland
    • Hamburg, Tyskland

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Tysk, Engelsk

    UEs praksisorienterte Film + Motion Design-program lærer og tester grunnleggende metoder, konsepter og teknikker for design av tidsbaserte medier. Fra kameraarbeid og lyddesign til analog stop-motion-animasjon, CGI- og 3D-modellering til digital kompositt, hybridfilm og visuell musikk, og tilbyr kurset et bredt spekter av muligheter for kreativt uttrykk.

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette BA-kurset utforsker de mange måtene kinematografen deltar i samarbeidsprosessen med å oversette manus til meningsfulle og stimulerende filmer. Vi jobber i pre-produksjon, på settet så vel som med fargekorrigering, da vi tror på å inkludere kinematografen på alle stadier av filmproduksjonsprosessen. Øvelser, workshops og mesterklasser med et av de mest kjente navnene innen polsk kinematografi. Kritisk og analytisk studie av kinematografiens historie og utvikling gir studentene våre et solid grunnlag i kunsten og håndverket i deres fremtidige karrierer. Målet er å forbedre og utvide studentenes tekniske kunnskaper og ferdigheter ved å bruke alle de ovennevnte metodene for bildefangst. Kinematografikandidater som fullfører studiene i Polen er etterspurt i Europa så vel som på det nordamerikanske kontinentet, og blir ansatt for reklamefilmer, videoer og store budsjettproduksjoner.

    • Online United Kingdom

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Graden starter med å utvikle din forståelse av verden vi lever i gjennom en rekke perspektiver, perioder og fag – inkludert musikk. Du vil da ta minst to spesialiserte musikkmoduler. Etter å ha utforsket musikkmaterialet og brukt det i sangskriving, kan du velge å studere videre musikkmoduler. Man undersøker hvordan musikk forholder seg til sosiale kontekster, historisk og i dag, og man fokuserer på å utvikle praktiske musikalske ferdigheter og samarbeidende musikkskaping gjennom vedvarende kritisk refleksjon.

    • Sitges, Spania

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Groningen, Nederland

    Fulltid

    36 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Pécs, Ungarn

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Målet med våre BA-programmer innen klassisk musikk er å utdanne fagfolk som skal kunne berike og spre ungarske og europeiske musikktradisjoner gjennom sin opptreden som musikere. Ved hjelp av både praktisk og teoretisk kunnskap tilegnet gjennom studiet, skal de inneha raffinert smak og teknisk kunnskap innen musikk. Alle som tildeles en BA-grad skal være klare og i stand til å gjøre tjeneste i både orkestre, kor og kammerensembler. De skal kunne bli reelle aktører i kultursektoren i institusjoner som driver med musikk. De vil ha den nødvendige akademiske, tekniske og faglige kunnskapen for å bli tatt opp til masterutdanning innen sitt felt.

    • Limerick, Irland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    emlyon business school ble grunnlagt i 1872 av Lyon Chamber of Commerce and Industry. Det er en av de eldste handelshøyskolene i Europa. emlyon er blant de 1 % av globale handelshøyskoler som har trippelkronen internasjonal akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA. Som sådan fortjener den sin status som en global rangert skole innen business og ledelse.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BA Screen Acting-kurset er et unikt, praktisk, bransjefokusert gradskurs som lar deg utvikle ferdighetene som er nødvendige for å bli en profesjonell filmskuespiller. Dette kurset er designet med fagfolk i bransjen for å gjenspeile den virkelige virksomheten med skjermskuespill.

    • Rome, Italia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Italiensk

    Du lærer å designe, utvikle og effektivt kombinere scener med kostymer, steder med verden over, spesifikke øyeblikk med deres syn. Du vil utvikle en forståelse av denne magiske kunsten som underbygger alle forestillinger, og kombinerer arkitektur, historie og visuell kunst.