Filter
Bachelor of arts (BA)
Nederland Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn BAs i Scenekunst i Nederland

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Studiet av scenekunst fokuserer på både teoretiske og praktiske tilnærminger i de mange former for kunstnerisk demonstrasjonen, inkludert teater, musikk og dans. Studenter kan studere musikk enten gjennom en akademisk tilnærming, en teknisk en, eller begge deler.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

BA i Scenekunst i Nederland

Les mer Minimér
Other options within this field of study:
Kurs | Master | MA
Andre studiemuligheter i Europa

1 Results in Scenekunst, Nederland

Other options within this field of study:
Kurs | Master | MA
Fontys University of Applied Sciences

Fontys akademi for sirkus og prestasjonskunst (ACaPA) av Fontys School of Fine Arts og Performing Arts tilbyr et fireårig heltidsstudium med en banebrytende, karakteristi ... [+]

Akademi for sirkus og prestasjonskunst (ACaPA)

Fontys akademi for sirkus og prestasjonskunst (ACaPA) av Fontys School of Fine Arts og Performing Arts tilbyr et fireårig heltidsstudium med en banebrytende, karakteristisk kunstnerisk form. Den internasjonale orienterte studien fører til et internasjonalt anerkjent akademisk bachelorgrad på profesjonell utdanning som sirkusartist og har et høyt kvalifisert team og en klar miss. Vi tilbyr også eksepsjonelle treningsfasiliteter.

Moderne sirkus

Siden mer enn to tiår har sirkus revitalisert som en autentisk kunst, som tar inspirasjon fra andre utøvende og fine kunst. Samtidig beriker sirkus disse kunstformer og stimulerer banebrytende samtidskunst i scenekunst. Begrepet 'moderne sirkus' omfatter ikke bare det såkalte "New Circus" (som ofte er assimilert til sirkusteater), men alle dagens sirkusart.... [-]

Nederland Tilburg
September 2019
Heltid studier
48 måneder
Campus
Les mer på norsk