BACHELORSTUDIES

BAs i Scenekunst i Canterbury Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad.

Studerer scenekunst kan være like mye en akademisk forfølgelse som det er en teknisk en. Utforsk dypet av teori og praksis av dans, teater, musikk og performancekunst i en tverrfaglig felt.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Canterbury er en historisk bispesete, og navnet betyr "Kent folk 's høyborg ". Det er hjem til fire universiteter og flere andre høyere utdanningsinstitusjoner som dekker 25% av den voksne befolkningen i Canterbury.

Beste BA i Scenekunst i Canterbury i Storbritannia

1 Resultater i Scenekunst, Canterbury Filter

BA Drama og Teater (Hons)

University of Kent, School of Arts
BA
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Kent's School of Arts er kjent for sine innovative programmer innen bildekunst. Vårt kunsthistorieprogram kombinerer en omfattende gjennomgang av kunstbevegelser, kunstnere og ...

Les mer