BACHELORSTUDIES

BAs i Scenekunst i Manchester Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad.

Studier i scenekunst omfatter både de faglige og praktiske innen musikk, teater og dans. Fra teaterhistorien til avansert koreografi, det scenekunstfeltet gir en bred linse studietid for en rekke studenter.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Manchester er kjent for sin arkitektur og har Storbritannias nest største urbane området, fem ganger større enn selve byen. Det er bare tre universiteter, men de har totalt 73 000 studenter.

Beste skoler BA i Scenekunst i Manchester i Storbritannia

2 Resultater i Scenekunst, Manchester Filter

Opptrer for live og innspilte opptak

The Manchester College
BA
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i teater og de relaterte medierte næringer av TV, film og radio ytelse.

Les mer

Musikkteater

The Manchester College
BA
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i moderne musikkteater og relaterte næringer.

Les mer