BACHELORSTUDIES

BAs i Sceneledelse i Penryn Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap.

Studenter som er involvert i et sceneprosessprogram, blir vanligvis instruert i alle aspekter av levende teater, blant annet satt bygg, belysning, design, kostymer og spesial effekter. Denne faglige kompetansen kan utvikle kunstneriske og tekniske ferdigheter som er nyttige for karriere i kunsten.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Penryn er en by i Cornwall med 62 hundre innbyggere, men det er en av de eldste byene og disse landene har selv dukket opp i Domesday Book. Det er en del av Combined universiteter i Cornwall prosjektet.

Beste skoler BA i Sceneledelse i Penryn i Storbritannia

1 Resultater i Sceneledelse, Penryn Filter

BA (Hons) i teknisk teaterkunst

Falmouth University
BA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Begynn din karriere innen teknisk teaterkunst og få verdifull, praktisk erfaring fra performancebransjen. Utvikle spesialiserte tekniske og kreative ferdigheter innen sceneadm ...

Les mer