BACHELORSTUDIES

BAs i Sceneledelse i Wakefield Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad.

Studier i sceneledelse kan forberede enkeltpersoner til den mangesidede og kreative verdenen av scenekunst. Programmer kan utforske satt design og konstruksjon, kostymer, sminke eller spesialeffekter. De fleste kurs er utformet for å hjelpe elevene med å styre live teaterproduksjoner.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Topp BA i Sceneledelse i Wakefield i Storbritannia

1 Resultater i Sceneledelse, Wakefield Filter

BA (Hons) i scenen administrasjon

Backstage Academy
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

The Stage BA (Hons) grad er den første i sitt slag dedikert til å levere neste generasjons scene ledere for live-hendelser, inkludert: teater, touring, corporate, sportslige, ...

Les mer