$close

Filtre

Se resultater

BAs i Skjønnhetsindustri 2022

En Bachelor of Arts grad, eller BA, er en lavere akademisk sertifisering tildelt av et universitet ved gjennomføring av et studieprogram vanligvis varer tre til fem år, og vanligvis konsentrere seg om humaniora eller kunst. Denne graden er vanligvis den første grad innhentet på vei til et høyere utmerkelse som en master-eller lege graden. Hva er en BA i Beauty Industry? Beauty er en stor in… Les mer

En Bachelor of Arts grad, eller BA, er en lavere akademisk sertifisering tildelt av et universitet ved gjennomføring av et studieprogram vanligvis varer tre til fem år, og vanligvis konsentrere seg om humaniora eller kunst. Denne graden er vanligvis den første grad innhentet på vei til et høyere utmerkelse som en master-eller lege graden.

Hva er en BA i Beauty Industry? Beauty er en stor industri som spenner over mange felt og typer virksomheter. Denne delen av den profesjonelle verden består av frisører, makeup artister, kliniske ernæringsfysiologer, massasje eller hudpleie teknikere og salg eller markedsføring i næringslivet. Det er flere områder av skjønnhetsindustrien som du kan studere for å bryte seg inn, og som sådan, kan læreplanen være mangfoldig.Kurs studerer skjønnhet kan være alt fra hår eller sminke trening for stylister, til kjemi, anatomi, og dermatologi klasser for spa-teknikere, til kurs som dekker forretningspraksis for de som ønsker å gå inn i dette området.

Siden skjønnhetsindustrien har eksistert i lang tid, og er i stadig utvikling og utvikling, er det en bransje som fortsatt ser en jevn vekst og byr på mange muligheter. En fordel med å studere for skjønnhet industrien yrker er at de fleste vil gjøre deg i stand til å tjene penger ved å jobbe for en arbeidsgiver eller institusjon, eller ved eventuelt å gå inn i virksomheten selv.

Tar skjønnhet kurs kan variere mye i pris avhengig av faktorer som beliggenhet og dybde på programmet. Det anbefales å forske på din skole av valget før du påfører det.

Arbeidsmarkedet i skjønnhetsindustrien er en allsidig ett. Miljøer du kanskje jobber i etter å ha fullført skolen varierer.Det er muligheter for sysselsetting for både små, uavhengige bedrifter og store bedrifter bedrifter, steder i små byer og store byer, og atmosfærer corporate, klinisk, eller casual. En skjønnhet kompetanse kan potensielt gi inntekt med fleksible alternativer eller jevn, oppover mobilforhold.

Hvis du tenker på å ta kurs i en skjønnhet-relaterte felt, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Fashion Institute of Design & Merchandising FIDM Digital Arts
Los Angeles, USA

Enten studenter ønsker å starte sitt eget skjønnhetsmerke eller jobbe for et etablert merke, kurs i markedsføring, produktutvikling og skjønnhetsvirksomhet sikrer at de utvikl ... +

Enten studenter ønsker å starte sitt eget skjønnhetsmerke eller jobbe for et etablert merke, kurs i markedsføring, produktutvikling og skjønnhetsvirksomhet sikrer at de utvikler ferdighetene som er nødvendige for å være fremtidige innovatører og ledere i skjønnhetsindustrien. -
BA
Engelsk