close

Filtre

Se resultater

BAs i Skuespill i Manchester Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år. Fungerende er et verk av en person, en skuespiller eller skuespiller i film, TV eller teater portretterer en karakter og vanligvis snakker eller synger skrevet tekst eller spille.Det forente kongerike Stor… Les mer

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Fungerende er et verk av en person, en skuespiller eller skuespiller i film, TV eller teater portretterer en karakter og vanligvis snakker eller synger skrevet tekst eller spille.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Manchester er kjent for sin arkitektur og har Storbritannias nest største urbane området, fem ganger større enn selve byen. Det er bare tre universiteter, men de har totalt 73 000 studenter.

Beste BA i Skuespill i Manchester i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
The Manchester College
Manchester , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i teater og de relaterte medierte næringer av TV, film og radio ytelse.

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i teater og de relaterte medierte næringer av TV, film og radio ytelse. -
BA
Fulltid
3 år
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre