BACHELORSTUDIES

BAs i Warwick i Storbritannia 2021

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Warwick 's nærmeste universitet er University of Warwick, oppkalt etter fylket (ikke byen) og ligger flere miles nord for Warwick, i Coventry. It 's veldig høyt rangert - syvende i hele Storbritannia.

BAs i Warwick i Storbritannia

treff Filter

BA (Hons) praktisk filmproduksjon (tre år)

MetFilm School London
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Ønsker du å bygge din fremtid i skjermen bransjer? Met Film School er det perfekte sted å slå din lidenskap i praksis. I tett samarbeid med ledende fagfolk, kan vi tilby deg e ...

Les mer

BA (Hons) praktisk filmproduksjon (to år)

MetFilm School London
BA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

BA Practical Film Making kurset forbereder neste generasjon av smart skjermannonser. Det bygger kreative og tekniske ferdigheter som er avgjørende for å lykkes i dagens film-, ...

Les mer