close

Filtre

Se resultater

BAs i Teaterstudier i Manchester Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap. En teatervitenskap programmet kan lære elevene om alt fra costuming til teater kultur, samt tekstskriving, regi, produksjon, og scene effekter. Denne type program k… Les mer

Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap.

En teatervitenskap programmet kan lære elevene om alt fra costuming til teater kultur, samt tekstskriving, regi, produksjon, og scene effekter. Denne type program kan tilby mange fordeler til de som ønsker å satse på en karriere innen teater eller underholdning.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Manchester er kjent for sin arkitektur og har Storbritannias nest største urbane området, fem ganger større enn selve byen. Det er bare tre universiteter, men de har totalt 73 000 studenter.

Beste skoler BA i Teaterstudier i Manchester i Storbritannia

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The Manchester College
Manchester , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i teater og de relaterte medierte næringer av TV, film og radio ytelse.

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i teater og de relaterte medierte næringer av TV, film og radio ytelse. -
BA
Fulltid
3 år
Campus
 
The Manchester College
Manchester , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i moderne musikkteater og relaterte næringer.

Dette programmet har blitt utviklet for å forberede studentene for arbeid i moderne musikkteater og relaterte næringer. -
BA
Fulltid
3 år
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter