close

Filtre

Se resultater

Vanligvis tilbys på universiteter og høyskoler, tar en Bachelor of Arts ca tre til fire år å fullføre. Tatt på lavere nivå, ofte en BA dekker fag i liberal arts og vitenskap. Hva er en BA i vokalmusikk? En slik BA har generelt kurs som fokuserer på praktiske teknikker. Disse teknikkene kan være i stemme, synge eller danse. Det meste av læreplanen har en tendens til å konsentrere seg o… Les mer

Vanligvis tilbys på universiteter og høyskoler, tar en Bachelor of Arts ca tre til fire år å fullføre. Tatt på lavere nivå, ofte en BA dekker fag i liberal arts og vitenskap.

Hva er en BA i vokalmusikk? En slik BA har generelt kurs som fokuserer på praktiske teknikker. Disse teknikkene kan være i stemme, synge eller danse. Det meste av læreplanen har en tendens til å konsentrere seg om å trene studenter gjennom erfaring. Dette kan bety at studenten kan ha mange liveopptredener som prosjekter, vokalprøve og timevis av øvelsestid. I noen tilfeller kan studieplanen også inkludere tradisjonelle foredrag om kunst og prestasjonshistorie.

Denne graden tildeler ofte studenter med ferdigheter i å utføre, håndtere kritikk og jobbe med et lag. Disse ferdighetene kan hjelpe dem med å tjene karrieremuligheter med teaterforetak.

Kostnaden for en BA i vokalmusikk kan ikke være den samme ved alle institusjoner. Noen høgskoler kan være dyrere avhengig av plassering og program. Det er viktig for elevene å undersøke skolene individuelt for å hjelpe dem med å forberede seg på hvor mye de kan bruke.

En grad i vokalmusikk forbereder vanligvis studentene til karriere ved å bruke sitt talent for å synge. Dette kan være som en musikalsk utøver eller som lærer. Som utøvere kan studentene finne karrierer i teater eller opera. Begge krever en sterk beherskelse av vokal ytelse. En sanger er ofte pålagt å utføre foran store folkemengder og må vanligvis være i stand til å synge live. I tillegg kan en utdannet velge å hjelpe andre potensielle sangere til å fange sine ferdigheter som musikklærere. For å lære musikk effektivt, tar det ofte noen som er utdannet i vokalprestasjon. Disse lærerne kan jobbe for karakterskoler eller videregående skoler eller som selvstendige vokale trenere.

Hvis du er interessert i en bachelorgrad i vokalmusikk, kan du finne høyskoler i utlandet eller i ditt område. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Gloucestershire
Gloucester , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette kurset kombinerer den "tredoble trusselen" av sang, dans og skuespiller. Utvikle skuespillerteknikker på scenen og for kameraet. Styr din stemme og syng med re ... +

Dette kurset kombinerer den "tredoble trusselen" av sang, dans og skuespiller. Utvikle skuespillerteknikker på scenen og for kameraet. Styr din stemme og syng med regelmessig undervisning. Ta danselektioner, inkludert ballett, trykk, moderne og jazz. Du lærer fra forelesere som er scenekunstfolk, har jobbet med organisasjoner som Royal Shakespeare Company. -
BA
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre