close

Filtre

Se resultater

BBAs i Administrasjon i Nord-Vancouver Canada

En student tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad etter at de fullfører de nødvendige studier knyttet til næringsliv og handel. Det tar vanligvis fire år på heltid påmelding for å tjene denne type grad. Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede stud… Les mer

En student tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad etter at de fullfører de nødvendige studier knyttet til næringsliv og handel. Det tar vanligvis fire år på heltid påmelding for å tjene denne type grad.

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

North Vancouver er et perfekt sted å påta seg høyere utdanning. Den vakre og livlige regionen har ulike høgskoler og universitet studiestedene som tilbyr førsteklasses service i form av utdanning. Den berømte Capilano University for eksempel, har en campus ligger her som serverer et stort antall studenter.

Beste skoler BBA i Administrasjon i Nord-Vancouver i Canada

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Capilano University
Nord-Vancouver, Canada

Bygg et sterkt fundament i forretningskunnskap, fortsett med din generelle forretningsgrad - eller utvikle grundig kompetanse i ditt valgte område.

Bygg et sterkt fundament i forretningskunnskap, fortsett med din generelle forretningsgrad - eller utvikle grundig kompetanse i ditt valgte område. -
BBA
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre