Filter
Forretningsledelse
Afghanistan Kabul Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste BBAs in Kabul i Afghanistan 2019

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er et akademisk prestasjon skjenket dem som effektivt full om tre eller fire år med kurs i en gitt business-relaterte disiplin. BBAS ofte forbedre karrieremuligheter og inntjeningspotensialet.

Afghanistan (som bokstavelig talt betyr Land of the Afghan) er et fjellrikt land-locked land som ligger i Sentral-Asia. Den har en historie og kultur som går tilbake over 5000 år.

Kabul er en gammel by, stadig kjempet over av alle regionens store imperier og religioner. Kjent i antikken som Kabura senere omdøpt Parapamisidae av Bactrian grekerne som bygde en by her. Kabul ble buddhist byen i løpet av Kush era, med indiske hinduer og muslimer med arabiske utvidelser fra øst.

BBAs in Kabul i Afghanistan

Les mer Minimér

treff

American University of Afghanistan

The Department of Business gir studentene teorier og begreper knyttet til internasjonale, verdensklasse forretningspraksis.Avdelingen søker å hovedfagsstudenter som vil v ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

The Department of Business gir studentene teorier og begreper knyttet til internasjonale, verdensklasse forretningspraksis. Avdelingen søker å oppgradere studenter som vil være konkurransedyktig i nasjonale og internasjonale bedrifter, og som kan lykkes fortsette sine studier ved post-graduate-nivå.

Målene, pensum og undervisning metoder for avdelingen er utformet for å gi studentene

&nbsp

1) et solid fundament i egnede områder av kunnskap på nivå med beste praksis internasjonalt;

2) en grundig innføring i ett fag (regnskap, økonomi eller ledelse);

3) en forståelse av profesjonalitet og dens praksis; ... [-]

Afghanistan Kabul
May 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk