Filter
Bedriftsøkonomi
Europa Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste studieprogrammer BBAs i Biovitenskap i Europa 2019

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad er tildelt til studenter som fullfører en fire heltids årig studium ved et universitet. Fagene konsentrasjon studert for denne graden er relatert til en verden av handel og næringsliv.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

BBA i Biovitenskap i Europa

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Biovitenskap, Europa

Sustainability Management School

Et program som adresserer utfordringer i bærekraft som ledere står overfor i global virksomhet. ... [+]

Målet med BBA i programmet for bærekraftig turisme og naturvern er å tilby en teoretisk og praktisk grad som integrerer økoturisme, naturvern med økonomiske og sosiale faktorer.

Du vil bli utsatt for reell forretningsvirksomhet gjennom regelmessig samhandling med næringslivet og internasjonale organisasjoner som gir et rammeverk for å forstå ansvarlig turisme og styring av beskyttede områder.

Du vil utvikle ledelse og interkulturelle ferdigheter og bli utsatt for praktisk erfaring under erfaringsleirer, utflukter og besøk til internasjonale organisasjoner under forsiktig veiledning av eksperter.

Undervisningsmetodikken er overveiende interaktiv basert på rollespillaktiviteter og diskusjoner i klasser av saker og videoer. Du vil arbeide med forretningsprosjekter med ledende ansatte i organisasjoner og vil bli invitert til bedriftspresentasjoner og konferanser. Online ressurser og elektroniske kommunikasjonsplattformer benyttes for å muliggjøre papirløse klasser.... [-]

Sveits Gland
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk