Filter
Forretningsledelse
Canada British Columbia Victoria Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler BBAs i Victoria i Canada 2019

Tjene en Bachelor of Business Administration (BBA) innebærer å melde deg på et fulltidsstudium for handel eller virksomhet. De fleste universiteter krever fire års fulltids klasser for å kvalifisere for en Bachelor of Business Administration grad.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Å studere i Victoria gir utrolige muligheter til å forbedre utdanningen, og møte likesinnede prominente personer, hvor du kan få verdifull informasjon som kan brukes til å utvikle din karriere. Den berømte University of Victoria aksjer navnet med byen og dens en av de viktigste institusjonene her.

BBAs i Victoria i Canada

Les mer Minimér

treff

Royal Roads University

Du tror på likestilling, menneskerettigheter, rettferdighet og i å bevare miljøet for fremtidige generasjoner. Og du, som mange ledende konsernsjef og gründere, innser at ... [+]

Oversikt

Å tro på likestilling, menneskerettigheter, rettferdighet og bevaring av miljøet for fremtidige generasjoner er tenkemåten til studenter i BBA i næringsliv og bærekraft. Som mange ledende konsernsjef og gründere innser du at disse problemene er de ledende driverne av forretningsinnovasjon og strategi. Bli med i BBA og lær mer om hvordan solide verdier og ambisjoner kan stimulere stasjonen til å være en forandringsleder - kan drive morgendagens produkter, prosesser og organisasjoner.

Har du allerede tatt en aktiv rolle i ledende endrings- og bærekraftighetsinitiativer? Studenter kan være berettiget til inngang eller studiebevis i forbindelse med undervisningen.

... [-]
Canada Victoria
August 2019
Heltid studier
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk