Filter
Forretningsledelse
Canada New Brunswick Moncton Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler BBAs i Moncton i Canada 2019

En Bachelor of Business Administration (BBA) er et akademisk prestasjon utstillingsvindu en student 's gjennomføring av ulike økonomisk-administrative fag. I løpet av de fire årene av studien en student tar klasser om virksomheten, herunder kravene til en bestemt konsentrasjon.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

BBAs i Moncton i Canada

Les mer Minimér

treff

Crandall University

Crandall sin Business School tilbyr også BBA Cooperative Education grad som gjennom on-the-job erfaring, gir studentene mulighet til å sette læring i praksis samtidig utv ... [+]

Forbered deg på en utfordrende karriere i Business ved Crandall sin Business School

Studerer Business Administration forbereder deg for et vell av karrieremuligheter. På Crandall Business School, økonomistudenter har en mulighet til å konsentrere sine business studier i regnskap, markedsføring eller Business Management. Gjennom programmet vil du lære å kommunisere tydelig, analysere organisatoriske spørsmål, løse forretningsmessige utfordringer og identifisere beste forretningspraksis.

Virksomhet i dag er utrolig kompleks. Verktøy og ferdigheter du få ved Crandall sin Business School vil utstyre deg å lykkes i et krevende karriere eller å forfølge en mastergrad i Business Administration.... [-]

Canada Moncton
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk