Filter
Forretningsledelse
Canada Ontario Sault Ste. Marie Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter BBAs i Sault Ste. Marie i Canada 2019

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad er tildelt til studenter som fullfører en fire heltids årig studium ved et universitet. Fagene konsentrasjon studert for denne graden er relatert til en verden av handel og næringsliv.

Kanadiere legger stor vekt på læring, og har utviklet en første-rate utdanningssystemet med høy standard. Ikke bare gir Canada et trygt, rent miljø, men det har vært konsekvent rangert som en av verdens beste steder å bo i form av livskvalitet av FN.

Med de aller fleste programmene gjennomføres i skoler og studiesteder som ligger i Sault Sainte Marie, kan man ikke gå glipp av et egnet kurs for å gjennomføre. Enten du er en re lokale eller utlending skoler som Algoma University og Salt College, vil oppfylle dine høyere utdanning mål.

BBAs i Sault Ste. Marie i Canada

Les mer Minimér

treff

Algoma University

Målet med Algoma U 's Business Program er å gi studentene en sterk, godt avrundet grunnlaget for virksomheten ferdigheter og begreper, samarbeider med evnen til ... ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Målet med Algoma U 's Business Program er å gi studentene en sterk, godt avrundet grunnlaget for virksomheten ferdigheter og begreper, samarbeider med evnen til å anvende disse intellektuelle verktøy i utfordrende og dynamisk verden av global virksomhet. Dette fokuset gjør at våre kandidater til å lage en myk overgang fra fagmiljøet til næringslivet. Studenter kan også forbedre sin kjernevirksomhet erfaringene ved å velge ett av de fem tilgjengelige spesialiseringer, eller ved å velge valgfag utenfor virksomheten disiplin. Dette gjør at studentene å kombinere sine individuelle områder av interesse i deres kjernevirksomhet studier.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk