Filter
Forretningsledelse
Finland Hämeenlinna Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer BBAs in Hämeenlinna i Finland 2019

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er et akademisk prestasjon skjenket dem som effektivt full om tre eller fire år med kurs i en gitt business-relaterte disiplin. BBAS ofte forbedre karrieremuligheter og inntjeningspotensialet.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

Være hjemme til en middelaldersk Hame slott, Hämeenlinna hviler i sentrum av provinsen Hame, som er en historisk region i Finland. Byen har nærmere 70.000 innbyggere.

BBAs in Hämeenlinna i Finland

Les mer Minimér

treff

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK tilbyr en omfattende bachelorgrad i bedriftsøkonomi innen IKT - arbeider med praktisk teknologi med et snev av moderne virksomhet. ... [+]

Computer Applications Degree Content

HAMK tilbyr en omfattende bachelorgrad i bedriftsøkonomi innen IKT - arbeider med praktisk teknologi med et snev av moderne virksomhet.

Omfanget av bachelorgrad i bedriftsøkonomi, dataprogrammer, er 210 studiepoeng, og det er gjennomført i 3,5 år.

3,5-årig studieprogram

Kjernekompetansestudiene i dataprogrammer dekker et bredt spekter av emner i programmering. Du vil lære programmering av språk og teknikker som brukes mest i dag. Studier inkluderer også brukergrensesnittdesign, operativsystemer, webutvikling, databaser, skyoperasjoner, programvarerobotikk, næringsliv og innovasjon, sannsynlighet og statistikk. Etter dette vil du velge studier etter dine egne interesser og fokusere for eksempel på forstørret virkelighet, kunstig intelligens eller store data. Det vil også være mulig å velge profileringsstudier fra andre studieprogrammer.... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

... [+]

Studien metoden krever selvstendighet samt evnen til å jobbe i team.

Double Degree Opportunities

Internasjonal Business Degree Program har for tiden fem doble grad partnere i tre land, og vi jobber kontinuerlig for å øke dette.

[-]
Finland Hämeenlinna
September 2019
Heltid studier
Deltid
42 måneder
Campus
Les mer på norsk