Filter
Forretningsledelse
Finland Kokkola Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste BBAs in Kokkola i Finland 2019

En Bachelor of Business Administration (BBA) er et akademisk prestasjon utstillingsvindu en student 's gjennomføring av ulike økonomisk-administrative fag. I løpet av de fire årene av studien en student tar klasser om virksomheten, herunder kravene til en bestemt konsentrasjon.

Høyere nivå forskere i Finland lett tilgang til høyere utdanning kurs på praktisk orientert høgskoler eller universiteter. Den finske kulturen er lett å lære siden regjeringen har satt et departement som er ansvarlig for å øke kultur, ungdom politikk, sport og internasjonalt samarbeid.

Å være en del av Central Ostobothnia Region, er Kokkola Byen ligger i provinsen Vest-Finland. Det er også en kommune med over 40.000 mennesker.

BBAs in Kokkola i Finland

Les mer Minimér

treff

Centria University of Applied Sciences

Business Management, Enterprise Resource Planning (ERP) - Studiepoeng: Bachelor of Business Administration - Varighet: 3,5 år (210 studiepoeng) - Fokus: Business Process ... [+]

Vårt BBA-program trener forretningsfolk som er i stand til å arbeide med virksomhetsressursplanlegging verktøyet SAP. Vårt nært samarbeid med selskaper gir studenter med praktisk erfaring og interessant arbeidsplass samt sluttoppgave muligheter.

Les mer om kursinnhold og dine karrieremuligheter på vår hjemmeside: www. Centria .fi / SAP

[-]
Finland Kokkola
January 2020
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk