Filter
Forretningsledelse
Finland Oulu Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter BBAs in Oulu i Finland 2019

For å tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man vanligvis melde deg på et fulltidsstudium over fire år, og konsentrere seg om et bestemt område av virksomheten eller handel. Generelle kurs knyttet til virksomheten fungere som base av BBA studieprogrammene.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

Som den mest folkerike byen i Nord-Finland, har Oulu over 100.000 innbyggere. Byen er hjem til Oulu University of Applied Sciences, University of Oulu, og en fagskole.

BBAs in Oulu i Finland

Les mer Minimér

treff

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kaller det, er designet for å møte kravene til internasjonalt orienterte små og mellomstore bedrifter og utføre ... [+]

Topp BBAs in Oulu i Finland.

Søknad 9-23 januar 2019

Undervisning 8000 € / akademisk år

Stipend tilgjengelig

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kaller det, er ment for både finske og internasjonale studenter som ønsker å søke interessante karriereveier i innovativ internasjonal virksomhet, salg og markedsføring, ledelse eller entreprenørskap.

Programmet legger vekt på samspill i et flerkulturelt læringsmiljø og oppfordrer til initiativ, samhandling og innovasjon. Programmet utvikler elevenes ferdigheter til å vurdere forskjellene mellom nasjonale, organisatoriske og yrkeskulturer. Du lærer deg ved å delta i forelesninger og diskusjoner, gjøre gruppearbeid, holde presentasjoner, delta i ulike prosjekter og case-studier og besøksselskaper. Mange av kursene leveres i samarbeid med besøksforelesere fra utenlandske partneruniversiteter. Det tette samarbeidet med arbeidslivet gjør det mulig for studenter å sette teori i praksis. Studier inkluderer praktisk opplæring, som gjør det mulig for studenter å samarbeide med arbeidslivet i Finland og utlandet.... [-]

Finland Oulu
August 2019
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk