Filter
Forretningsledelse
Finland Tornio Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter BBAs in Tornio i Finland 2019

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en faglig betegnelse skjenket studenter som fullfører om fire års fulltids kurs i en virksomhet og handel-relaterte program. BBAS er kjent for å forbedre karrieremuligheter.

Finland, offisielt Republikken Finland, er et nordisk land som ligger i den fennoskandiske regionen i Nord-Europa.

Tornio er en by som ligger i provinsen Lappland, Finland. Det er hjem til over 20 000 innbyggere. Tornio har en historie som dateres til vikingtiden. Det er hjem til Tornio University of Applied Sciences.

BBAs in Tornio i Finland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Finland
Tornio
Studietype
Pacing
Lapland University of Applied Sciences

BIT Degree Program gir studentene teoretiske og praktiske ferdigheter som kreves for å arbeide innen informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT). Målet med dette progra ... [+]

BBA i Business Information Technology

BIT Degree Program gir studentene teoretiske og praktiske ferdigheter som kreves for å arbeide innen informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT). Målet med dette programmet er å utdanne spesialister i cloud computing, web og mobile tjenester og applikasjoner.

Våre kandidater er i stand til å designe, utvikle og teste programvaresystemer, web og mobile applikasjoner. I tillegg elevene forstår forretningsideen av cloud computing og programvaretjenesteleveransemodeller. Utdanning i engelsk er viktig fordi graden av internasjonalisering på IKT-området er enormt. BIT gir en flott mulighet til å studere i et internasjonalt miljø og dermed støtter lære ulike kulturer og anskaffe flerkulturelle team som arbeider erfaring. ... [-]

Finland Tornio
August 2019
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk