Filter
Forretningsledelse
Frankrike Lille Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer BBAs i Lille i Frankrike 2019

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en faglig betegnelse skjenket studenter som fullfører om fire års fulltids kurs i en virksomhet og handel-relaterte program. BBAS er kjent for å forbedre karrieremuligheter.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Hviler langs Deule River er Lille, den største byen i den Lille Métropole i den franske Flandern. Byen har over 200.000 innbyggere. Lille Byen har seks universiteter og flere høyskoler.

BBAs i Lille i Frankrike

Les mer Minimér

treff

IESEG School of Management Lille - Paris

Studentene får en solid forståelse av det internasjonale økonomiske miljøet; en første eksponering for næringslivet; og et sterkt fundament i ledelsens disipliner. ... [+]

Vårt treårige bachelorprogram i Lille, Frankrike, tilbyr studentene en førsteklasses utdannelse i noen av arbeidsmarkedets mest verdifulle felt, og forbereder dem til å gå inn i arbeidsstyrken med en løpestart.

Programmet er designet for studenter interessert i ledelse og internasjonal virksomhet. De vil bli lært å styre prosjekter for internasjonale organisasjoner og å operere i komplekse forretningsmiljøer på en etisk ansvarlig og bærekraftig måte. En vesentlig del av programmet er dedikert til personlig utvikling der elevene bygger ledelsesmessige ferdigheter og nøkkelkompetanser for å bli profesjonelle som vil bidra effektivt til utførelsen av flerkulturelle lag.... [-]

Frankrike Lille
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk