Filter
Forretningsledelse
Frankrike Metz Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp BBAs i Metz i Frankrike 2019

En BBA, også kjent som en Bachelor of Business Administration, er et akademisk prestasjon som viser ferdigheter i de områdene av virksomheten og handel. De fleste BBA programmene tar ca tre eller fire år å fullføre.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Metz byen hviler i Lagnuedoc-Roussillon regionen i Sør-Frankrike. Det er hovedstaden i regionen og hjem til 200.000 innbyggere. Mertz har tre viktige universiteter.

BBAs i Metz i Frankrike

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Frankrike
Metz
Studietype
Pacing
ICN Business School

ICN Bachelor SUP'EST Degree er et program som gir studentene mulighet til å anskaffe: grunnleggende for selskapsledelse (økonomi, lov, IT, regnskap, ledelse mv.), Hov ... [+]

Bli med på ICN Bachelor SUP'EST-programmet, studere i Nancy-Metz (Frankrike) eller i Nürnberg (Tyskland)!

ICN Bachelor SUP'EST Degree er et program som gir studentene mulighet til å anskaffe: grunnleggende for selskapsledelse (økonomi, lov, IT, regnskap, ledelse mv.), Hovedforhandlerverktøy, kommunikasjon og markedsføring og sterk kunnskap generelt kultur.

Grad tildelt: ICN Bachelor SUP'EST Degree - Grad godkjent av den franske regjeringen.

Høyskoledepartementet Godkjenningsbevis: ICN Business School er herved autorisert av Høyskole- og forskningsdepartementet for å tildele bachelorgraden til vellykkede kandidater fra det 3-årige bachelorprogrammet ICN Bachelor SUP'EST.... [-]

Frankrike Nancy Metz
September 2019
Heltid studier
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk