Filter
Forretningsledelse
Frankrike Nancy Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler BBAs i Nancy i Frankrike 2019

En student tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad etter at de fullfører de nødvendige studier knyttet til næringsliv og handel. Det tar vanligvis fire år på heltid påmelding for å tjene denne type grad.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Nancy er en by i departementet Meurthe-et-Moselle i det nordøstlige Frankrike. Den har mer enn 100.000 innbyggere. Place Stanislas ligger der. Nancy Byen har to universiteter, ett polytekniske, og flere høyskoler.

BBAs i Nancy i Frankrike

Les mer Minimér

treff

ICN Business School

ICN Bachelor SUP'EST Degree er et program som gir studentene mulighet til å anskaffe: grunnleggende for selskapsledelse (økonomi, lov, IT, regnskap, ledelse mv.), Hov ... [+]

Bli med på ICN Bachelor SUP'EST-programmet, studere i Nancy-Metz (Frankrike) eller i Nürnberg (Tyskland)!

ICN Bachelor SUP'EST Degree er et program som gir studentene mulighet til å anskaffe: grunnleggende for selskapsledelse (økonomi, lov, IT, regnskap, ledelse mv.), Hovedforhandlerverktøy, kommunikasjon og markedsføring og sterk kunnskap generelt kultur.

Grad tildelt: ICN Bachelor SUP'EST Degree - Grad godkjent av den franske regjeringen.

Høyskoledepartementet Godkjenningsbevis: ICN Business School er herved autorisert av Høyskole- og forskningsdepartementet for å tildele bachelorgraden til vellykkede kandidater fra det 3-årige bachelorprogrammet ICN Bachelor SUP'EST.... [-]

Frankrike Nancy Metz
September 2019
Heltid studier
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk