Filter
Forretningsledelse
Frankrike Rouen Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter BBAs i Rouen i Frankrike 2019

Tjene en Bachelor of Business Administration (BBA) innebærer å melde deg på et fulltidsstudium for handel eller virksomhet. De fleste universiteter krever fire års fulltids klasser for å kvalifisere for en Bachelor of Business Administration grad.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Hviler på bredden av elven Seinen nord i Frankrike er Rouen. Det er hovedstaden i øvre Normandie-regionen. Det er hjem mer enn 100.000 innbyggere. Byen er hjem til Universitetet i Rouen og andre høyere utdanning etablissementer.

BBAs i Rouen i Frankrike

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Frankrike
Rouen
Studietype
Pacing
NEOMA Business School

GJØR DU DREAM AV EN KARRIERE SOM SKAL BRUKE DU TIL DE Fire Hjørnerne? START DET FØRSTE ÅRET AV GLOBAL BBA I PARIS FRA SEPTEMBER 2019! ... [+]

« ENTREPRENEUR AV DIN EGEN TALENT»

Steg for trinn vil du bygge ditt profesjonelle prosjekt rett fra ditt første studieår. I løpet av de fire årene av studiene vil din pedagogiske erfaring være rik og full for tilbudet av programmet omfatter tre viktige elementer: Agility, Allsidighet, Arbeidskraft.

Utvikle profesjonell smidighet, forretnings- og ledelsesmessige ferdigheter, ansett kritisk analyse, samhandle med kolleger og klienter på en passende måte og tilpasse seg effektivt til mange forskjellige miljøer.

5 gode grunner til å velge NEOMA Business School Global BBA

- Masters spor for å forberede deg til å fortsette studiene i et mastergradsprogram.

... [-]
Frankrike Rouen
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk