Filter
Forretningsledelse
Gibraltar Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler BBAs i Gibraltar 2019

En Bachelor of Business Administration (BBA) er et akademisk prestasjon utstillingsvindu en student 's gjennomføring av ulike økonomisk-administrative fag. I løpet av de fire årene av studien en student tar klasser om virksomheten, herunder kravene til en bestemt konsentrasjon.

Gibraltar er et utmerket sted å ta høyere utdanning, som det følger den engelske modellen av skolegang. Selv om det var en gang noen institusjoner for høyere utdanning i landet, har de siste statlige reguleringer førte til opprettelsen av disse institusjonene.

BBAs i Gibraltar

Les mer Minimér

treff

University of Gibraltar

Gjør deg klar for verdensverdenen med dette treårige bransjefokuserte kurset. ... [+]

Om dette kurset

Dagens næringsliv krever kandidater med forståelse for alle aspekter av virksomheten, som er i stand til å tenke kritisk og handle avgjørende.

Dette kurset er utformet i samarbeid med universitetets bedriftsnøkkelrådgivende gruppe, høyprofilerte akademikere og industrieksperter, og forbereder deg på forretningsutfordringer ved å gi deg høyt nivå ferdigheter på tvers av viktige aspekter av virksomheten, samt dypere kunnskaper på et valgt område spesialisering.

Kurset gir også uvurderlig erfaring med å jobbe i bransjen gjennom årlige plasseringer. Studentene kan også velge en major fra følgende: Ledelse, Finans, Digital Innovasjon, Regnskap, Markedsføring, Turisme.... [-]

Gibraltar
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk