BBA

Generelt

Programbeskrivelse

Som utdannet ved IFIM College Bachelor of Business Administration, vil du være å bruke den kompetansen og kunnskapen til å koordinere og integrere virksomheten i arbeidskraft og andre ressurser i en organisasjon til å nå sine mål. Etter å ha tatt anbefalingene fra ulike bransjeorganisasjoner, offentlig sektor og yrkesorganisasjoner inn i Bachelor of Business Administration vil det forberede deg for alle aspekter av virksomheten og for utvikling av spesifikke on-the-job ferdigheter. En optimal blanding av teori og praksis er tilbudt, med en kombinasjon av fag utstyre deg med både myke ferdigheter for å arbeide med mennesker og de harde ferdigheter rettet mot områder som markedsføring, jus, økonomi, finans, drift og prosjektledelse. Summer Internship Projects (SIP) vil tilby strategiske og internasjonale perspektiver som vil forberede deg for arbeid i regionale, nasjonale og internasjonale organisasjoner. Den innovative struktur og fleksibilitet av kurset gir en optimal blanding av teori og praksis og forbereder studentene på en karriere i mellomledere i både privat og offentlig sektor.

fordeler

En av de viktigste styrkene til IFIM college, er variasjon og fleksibilitet i undervisningen pedagogikk brukes til å aktivere meningsfull læring. Hvert medlem av fakultetet oppfordres til å gjøre bruk av pedagogikk teknikker konsistente med kurset læringskrav i Bangalore Universitetet samt den generelle fokuset i BBA-programmet. Undervisningen pedagogikk BBA Kurset kombinerer forelesninger og diskusjoner, case, rollespill, selvlærende prosjekter / studier, feltbesøk, gruppeoppgaver, og også uavhengig forskning. I samsvar, fasiliteter av høy kvalitet i biblioteket og E-Commerce laboratorium supplere læringsprosessen gitt på IFIM College. Forhånd forberedelser av studentene samt aktiv deltakelse er nødvendig for å berike den unike læringsprosessen i BBA kurset.

IFIM College generelt og BBA-avdelingen, og dermed erkjenner behovet for å oppmuntre individuelle tiltak for all round mangesidig utvikling og i denne prosessen. Det gir studentene ivrige forretningsinnsikt og grundig opplæring gjennom følgende metoder.

Sak Basert Læring

Saken basert læring er integrert som en dominerende verktøy i utdanning metodikk som styrker deres forståelse av begrepene og forbedrer sin evne til å anvende i reelle situasjoner. Å være en effektiv profesjonell, har studenten til å tenke og handle som en. Case-studier legge real-life perspektiv til studentene. Gjennom en blanding av indiske og internasjonale saker, studentene utvikle beslutningstaking ferdigheter ved å anvende begreper til konkrete situasjoner.

Rollespill

Undervisning har en tendens til å bli ensformig uansett hvor interessant emne, til tider. Med denne metoden, bryter vi de vanlige konvensjonene og prøve den innovative rollespill metode. Undervisning gjennom live performance for å lære det grunnleggende i faget ved rollespill i klasserommet er et forskudd metodikk. Dette utvikler en følelse av tilhørighet til organisasjonen, lagånd og til slutt slik at studentene skal fremstå som naturlig teamleder.

Presentasjoner (Training for Soft Skills)

Instituttet gir opplæring for myke ferdigheter sammen med akademisk læreplan. Det gir sterke praktiske orienteringer til elevene hjelpe dem i å bygge og forbedre sine ferdigheter som kommunikasjon, presentasjoner, gruppediskusjoner, intervju og mellommenneskelige ferdigheter, teambygging og forretningskorrespondanse. Noen weightage er tildelt i alle fag for presentasjonen som en del av kontinuerlig evalueringssystem.

The Summer Internship Programme (SIP)

Læring formidles av aktiv deltakelse i forskning er den optimale måten å lære. Hver student er nødvendig å gjennomgå seks til åtte uker summer internship hos ledende selskaper ved å gjennomføre et prosjekt av direkte relevans til den aktuelle organisasjonen. Deretter en presentasjon av prosjektet og en viva-voce før fakultetet gjort. Selskaps mentorer gi tilbakemelding etter gjennomføringen av en elevs internship.

Management Research Projects

Studentene er pålagt å arbeide på omfattende forskningsprosjekter under veiledning av fakultetet medlemmer som involverer bruk av begreper, verktøy og teknikker til de reelle problemer eller forskning på den siste utviklingen i utvalgte felt av ledelsen. Formålet med disse prosjektene er å sette studentene i stand til å studere en bransje / tema i sin helhet, og setter pris på bruk av en integrert tilnærming i forståelse av miljøspørsmål og problemer i den bransjen. Dette gir en unik mulighet for raffinering ferdigheter til å arbeide i et mangfoldig gruppe.

Med tanke på kravene i bransjen og virksomheten organisasjonen, undervisning struktur er utformet som en konsekvens hjelper studentene til å utmerke seg i intervjuer.

Sist oppdatert nov. 2015

Om skolen

We guide students to engage their inner motivation, independence and self-confidence that will enable them to reach their full potential and, to become competitive from within.

We guide students to engage their inner motivation, independence and self-confidence that will enable them to reach their full potential and, to become competitive from within. Minimér