BACHELORSTUDIES

Deltid BBAs i Journalistikk og massekommunikasjon 2021 Asia

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en faglig betegnelse skjenket studenter som fullfører om fire års fulltids kurs i en virksomhet og handel-relaterte program. BBAS er kjent for å forbedre karrieremuligheter.

Journalistikk er en tilfredsstillende karriere som kombinerer spenningen ved å dekke nyhetsartikkel med tilfredsstillelsen av en livsstil av offentlig tjeneste. Studieprogrammene er komponert for å gi nyutdannede opplært til å analysere og finne ut av kompliserte hendelser i vår tid samt øke journalistiske normer i alle medier.

Asia er verdens 's største og mest folkerike kontinent, ligger først og fremst i de østlige og nordlige halvkule. Den dekker 8,7% av jordens 's totale areal og utgjør 30% av landarealet.

BBA Deltid i Journalistikk og massekommunikasjon Asia

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Asia Filter

BBA Markedsføring og kommunikasjon

The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen
BBA
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Vår bachelor of Business Administration in Marketing and Communication er et tverrfaglig program som utstyrer deg med kunnskap innen markedsføring, økonomi og regnskap, ledels ...

Les mer

BBA - Bachelor i bedriftsøkonomi - Business Communication

United International Business Schools
BBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Heltidsstudenter kan få en bachelorgrad i 3 akademiske år på 9 måneder, for totalt 9 fjerdedeler av 20 studiepoeng hver eller i 4 studieår for totalt 12 fjerdedeler av 15 stud ...

Les mer