Filter
Bedriftsøkonomi
Europa Studietype: Alle Tempo: Alle

Topp BBAs i Kunst i Europa 2019

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en faglig betegnelse skjenket studenter som fullfører om fire års fulltids kurs i en virksomhet og handel-relaterte program. BBAS er kjent for å forbedre karrieremuligheter.

The Arts refererer til programmer som fokuserer på intellektuelle typen emner som ikke alltid er så enkelt som naturfag og matematikk. De som ønsker å spille en kreativ rolle i å bidra til samfunnet ville være interessert i kunst.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

BBA i Kunst i Europa

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Kunst, Europa

Sustainability Management School

Et program som adresserer utfordringer i bærekraft som ledere står overfor i global virksomhet. ... [+]

Målet med BBA i programmet for bærekraftig turisme og naturvern er å tilby en teoretisk og praktisk grad som integrerer økoturisme, naturvern med økonomiske og sosiale faktorer.

Du vil bli utsatt for reell forretningsvirksomhet gjennom regelmessig samhandling med næringslivet og internasjonale organisasjoner som gir et rammeverk for å forstå ansvarlig turisme og styring av beskyttede områder.

Du vil utvikle ledelse og interkulturelle ferdigheter og bli utsatt for praktisk erfaring under erfaringsleirer, utflukter og besøk til internasjonale organisasjoner under forsiktig veiledning av eksperter.

Undervisningsmetodikken er overveiende interaktiv basert på rollespillaktiviteter og diskusjoner i klasser av saker og videoer. Du vil arbeide med forretningsprosjekter med ledende ansatte i organisasjoner og vil bli invitert til bedriftspresentasjoner og konferanser. Online ressurser og elektroniske kommunikasjonsplattformer benyttes for å muliggjøre papirløse klasser.... [-]

Sveits Gland
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk