close

Filtre

Se resultater

Deltid BBAs i Turisme og serviceindustri i Tyskland 2021

Tjene en Bachelor of Business Administration (BBA) innebærer å melde deg på et fulltidsstudium for handel eller virksomhet. De fleste universiteter krever fire års fulltids klasser for å kvalifisere for en Bachelor of Business Administration grad.Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt… Les mer

Tjene en Bachelor of Business Administration (BBA) innebærer å melde deg på et fulltidsstudium for handel eller virksomhet. De fleste universiteter krever fire års fulltids klasser for å kvalifisere for en Bachelor of Business Administration grad.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Deltid BBA i Turisme og serviceindustri i Tyskland

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
NBS Northern Business School
Hamburg, Tyskland

Den deltid studium i økonomi er en akkreditert, nasjonalt anerkjent kurs som tilbys ved Hochschule Wismar - University of Technology, Business og Design.

Den deltid studium i økonomi er en akkreditert, nasjonalt anerkjent kurs som tilbys ved Hochschule Wismar - University of Technology, Business og Design. -
BBA
Deltid
8 semestre
Tysk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter