BS Mekatronikkingeniør

Generelt

Programbeskrivelse

OM MEKATRONIKK

Mekatronikk er et raskt voksende område for ingeniørfag som er tverrfaglig av natur, da det kombinerer aspekter av mekanikk, kontrollteori, datavitenskap og elektronikk, for å forbedre og optimalisere utformingen og funksjonaliteten til systemer, samt gjøre dem mer økonomiske og pålitelig. Industrielle roboter og droner er kjente eksempler på mekatronikk-systemer: de inkluderer aspekter av elektronikk, mekanikk og databehandling. Moderne produksjonsutstyr består av mekatroniske moduler som er integrert i henhold til en passende kontrollarkitektur. Populære eksempler inkluderer bilsubsystemer, inkludert blokkeringsfrie bremser og sentrifugeringsassistent, samt dagligdags utstyr, for eksempel autofokuskameraer, video, harddisker og CD-spillere.

Kompleksiteten til mekatronikk krever minst en bachelorgrad for å komme inn i feltet. Selv om US Bureau of Labor Statistics (BLS) ikke gir spesifikk lønnsinformasjon for mekatronikkingeniører, viser det at median årslønn for alle spesialiserte ingeniører som ikke var kategorisert, var $ 92 680 per mai 2013. De midterste 50% av disse fagpersonene tjente mellom $ 68 610 og $ 117,930 årlig.

BEHOVET FOR MEKATRONIKK PÅ CI

CSU Channel Islands er det eneste offentlige universitetet i Ventura-fylket. Campusen er strategisk plassert på den såkalte "101 Tech Corridor", og deler nabolaget med selskaper som Amgen, Haas, Teledyne Technologies, HRL Laboratories og mange andre, for ikke å nevne Point Mugu og Port Hueneme Naval baser, samt Lockheed, Rocketdyne og andre selskaper i Los Angeles-området. Derfor er det et stort behov og etterspørsel etter ingeniører i den lokale industrien og lokalsamfunnet.

De lokale selskapene støtter sterkt etableringen av et ingeniørprogram på CI-campus, og en omfattende rapport ble produsert i 2013 med anbefaling om en ingeniørutdanning som ville tilfredsstille samfunnets behov. I denne rapporten ble det bemerket at Ventura County ansetter rundt 290 ingeniører hvert år, for ikke å nevne at de lokale marinebaser sender sine offiserer for å fullføre sine ingeniørutdannelser over hele landet, noe som resulterer i høye kostnader for marinen og tap av inntekter. for Ventura County.

LÆRINGSUTBYTTE

Vi ser for meg at mekatronikk har følgende læringsutbytte for programmet:

Vær kompetente ingeniører og problemløsere.

Har et høyt nivå av erudisjon innen mekatronikkingeniørfag.

Ha kunnskap om standard tekniske verktøy, og deres anvendelse i felt.

Vær effektive kommunikatorer.

Vær forberedt på å utføre ingeniørjobber innen et bredt spekter av ingeniørfelt.

Basert på vår erfaring og erfaringen fra andre programmer, foreslår vi følgende innledende små sett med studentens læringsutbytte:

Bruk kunnskap om matematikk, naturvitenskap og ingeniørfag.

Design eksperimenter for å evaluere ytelsen til et mekatronisk system eller komponent med hensyn til spesifikasjoner.

Design et mekatronisk system, en komponent eller en prosess for å dekke ønsket behov.

Definere og løse et ingeniørproblem.

Utvikle og forsvare en skriftlig erklæring om faglig etisk ansvar knyttet til deres fagfelt.

Evne til å kommunisere effektivt.

1 vil bli dekket i de to første årene vitenskap og innføringskurs (programmering, kalkulator, kjemi, fysikk, etc.), og streng logisk / kritisk tenkning vil bli undervist i mange kurs, for eksempel MATH / PHIL 230. 2, 3 , 4 vil bli dekket i flere kurs, for eksempel vil Engineering Design bli undervist i EMEC 225, mens løsning av tekniske problemer vil bli undervist i Mobile Robotics (EMEC / COMP 470) eller Embedded Systems (EMEC / COMP 462). Kommunikasjonsferdigheter vil bli undervist i generell utdanningskurs, for eksempel førsteårs skrivekurs.

Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. ... Les mer

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. Established in 2002, we’re the youngest of 23 campuses in the CSU family. Minimér