BS i fermenteringsvitenskap
Middle Tennessee State University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Murfreesboro, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 1 178 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* in-state undervisning per studiepoeng: $385 | utenomstatlig undervisning per studiepoeng: $1,178
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
MTSUs nye hovedfag i Fermentation Science er førstegradsprogrammet av sin type i Tennessee og er sjelden i Sørøst-regionen. Fermentering er nå oppfattet som et ideelt kjøretøy for produksjon av svært næringsrik og langsiktig stabil mat med unike smaker, teksturer og aromaer. Tennessee er hjemsted for et stort og mangfoldig fellesskap av matprosessorer, og den mest betydelige veksten har vært i segmentet for fermentert mat i denne svært viktige industrien. Kurs i fermenteringsvitenskap vil bli undervist i samarbeid med lokale selskaper, og praktiske treningsøkter på industristeder, samt praksisplasser, vil bli planlagt for å imøtekomme både arbeidere og tradisjonelle studenter. Tennessee er vertskap for 60 vingårder, 30 destillerier, 52 bryggerier, ti osteproduksjonsoperasjoner, det største yoghurtproduksjonsanlegget i verden, ytterligere mindre yoghurtprodusenter og to store etanolproduksjonsanlegg.
Opptak
Program undervisningsavgift
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.