Read the Official Description

AACSB Accredited

sin grad åpner dørene til en integrert del av alle moderne business. Den dekker design og styring av IT / Systems (IT / S) for en virksomhet som søker å oppfylle sine forretningsmessige utfordringer og fremme sine strategiske mål. Formålet er å lage og implementere IT-strategi som passer forretningsstrategi og løse virksomhet problemer. I tillegg til ordinære maskinvare og programvare programmering konsepter, omfatter grad plan hvordan budsjettet, anskaffe og administrere IT / S eksempel datamaskinen databaser, nettverk, informasjonssikkerhet. Fokuset er på IT aktivert forretningsprosesser og er ideell for de som liker å jobbe med teknologi i næringslivet.

Dette programmet er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science in Business Administration i Information Systems?

Information Systems and Information Technology har ingen verdi hvis de tjener et formål og brukes effektivt til å oppfylle det behovet. Bedrifter og ledere bruker teknologi for å forbedre bunnlinjen og for å forbedre sine ansattes liv. De trenger ansatte til å ha state-of-the-art teknisk kunnskap i kombinasjon med et solid fundament i generelle forretningskonsepter. Med denne graden plan, vil du få både og kunne bruke denne kunnskapen til å hjelpe organisasjoner med å implementere IT-løsninger som løser virksomhet problemer for konkurransefortrinn.

Du vil få analytisk tenkning og problemløsning ferdigheter, skriftlig og muntlig kommunikasjon ferdigheter, og evne til å arbeide i team. Hvis du liker fremskritt i og bruke teknologi og enheter som smarttelefoner og sosiale nettverk, har du det som trengs for å lykkes i dette området. Du vil lære å tilpasse seg raskt skiftende teknologier gjennom hele din karriere, mens oppdage verden av datakommunikasjon og konfigurering av nettverk, nettverk og informasjonssikkerhet, systemadministrasjon, elektronisk handel strategi og web systemer design og utvikling.

Du vil utvikle ferdigheter i konfigurasjonen av bedriftssystemer og utviklerens verktøykasse av bedriftssystemer samtidig få hands-on praksis i alle disse i både Unix og Windows-miljøer ved hjelp av en rekke plattformer for eksempel, (a) objektorientert programmering konsepter og e-handel programutvikling i Microsoft Visual Studio .NET og C #, (b) database og klient-server design / utvikling ved hjelp av Oracle, Access og SQL, (c) systemer analyse og design med UML, (d) enterprise applikasjonsutvikling og tilpasning ved hjelp av SAP og utviklerens verktøykasse av ABAP og (e) forretningsanalyse / etterretnings hjelp miljøer som kan inkludere SAPs BI-modul, og SAS Miner.

Karrieremuligheter som kan forfølges:

 • applikasjonsutvikling
 • Consulting
 • database~~POS=TRUNC
 • Nettverk og systemadministrasjon

Med videreutdanning, er mulig en av disse banene:

 • Systems Analyst
 • Data / Technical Analyst
 • IT Risk Konsulent
 • Web Applications Developer

Universitets Krav

For å få en bachelor-grad ved Northern Arizona University, må du fullføre minst 120 enheter av kreditt som minimal inkluderer en større, de liberale studier krav, og universitets krav som er nevnt nedenfor.

 • All of Northern Arizona University liberale studier, mangfold, junior-nivå skriving, og hjørnestein krav.
 • Alle krav til bestemte faglige plan (er).
 • Minst 30 enheter øverste divisjon kurs, som kan omfatte overføring arbeid.
 • Minst 30 enheter av kurs tatt gjennom Northern Arizona University, hvorav minst 18 må være øverste divisjon kurs (300-nivå eller høyere). Dette kravet er ikke oppfylt av kreditt-by-eksamen, retro-kreditter, overføring kurs, etc.
 • En kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på minst 2,0 på alt arbeid forsøkt ved Northern Arizona University.
Program taught in:
Engelsk

See 83 more programs offered by Northern Arizona University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato