BSc i Food Quality & Safety
China Pharmaceutical University
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Nanjing/Jiangsu, Kina
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduksjon
BSc i Food Quality & Safety
Mål: Dette programmet gir studie av teorier og eksperimentelle ferdigheter innen områder som kjemi, farmasi, mat vitenskap og engineering, mattrygghet og hygiene, mat kvalitetssikre og kvalitetsstyring. Programmet er utformet for å forberede studentene for forskning og akademisk karriere i universiteter, forskningsinstitutter og næringsmiddelindustrien, innen mat sikkerhetsvurdering, hygiene kontroll, kvalitetsstyring, kvalitet attest, sirkulasjon, produksjon, import og eksport, tilsyn som samt Food and Drug Administration.
Grad Krav: Studenter i dette programmet tilbringe de første to år på å studere de grunnleggende fag, biologi og kjemi kurs. I første semester av 3. år av deres undergraduate studier, må studenten velge mellom ulike satsingsområder.Etter eksamen, må studentene ha fullført sentrale kurs, lab kurs, practicum og oppgaveskriving.
 
Kurs Offering:
Grunnleggende
- Avansert matematikk
- Lineær algebra Sannsynlighet og statistikk
- Fysikk
- College Norsk
- Lov Grunnleggende
- Grunnleggende prinsipper for datamaskiner
- Programming Language
Biologi og kjemi
- Uorganisk kjemi
- Analytisk kjemi
- Organisk kjemi
- Physical Chemistry
- Biokjemi
- Mikrobiologi
Kjerne
- Food Chemistry,
- Mat prosess,
- Mat ernæring,
- Mattrygghet,
- Næringsmiddelhygiene,
- Næringsmidler,
- Moderne Instrument Analysis,
- Harm Analysis og kritiske Controlling Point (HACCP),
- Funksjonell mat,
- Law of Food Administration,
- Mat forskrifter og standarder