Les den offisielle beskrivelsen

BSc Finance (Hons)

Den vedvarende eurosonen gjeld spørsmålet gir en utfordrende og spennende mulighet for deg å studere økonomi, et tema som er fokus for omfattende pågående debatten. Økt bevissthet om utilstrekkeligheten i det finansielle systemet har pekt på behovet for en ny generasjon av risikobevisste, til utdannede ledere med en forståelse av finansielle instrumenter og markeder drevet effektiv drift i hele fremre, midtre og tilbake kontormiljø.

Dette programmet vil gi deg en mulighet til å kapitalisere på disse mulighetene, og gir deg en grundig og praktisk studieprogram utformet for å forberede deg for effektiv jobbutførelse innen en finansinstitusjon.

Chartered Financial Analyst kvalifisering er globalt anerkjent og respektert. Mens unntakene er ikke mulig, er dette programmet utviklet for å dekke minst 70% av Level 1 kvalifisering, og dermed utstyre deg med kunnskap til å legge til rette for bestått denne eksamen ved eksamen.

Målet med programmet er:

  • For å forberede deg på en karriere i finanssektoren
  • Å utvikle din teoretiske og praktiske kunnskaper om økonomi i sammenheng med den globale økonomien
  • Å utstyre deg med de ferdigheter som kreves for en kompleks og skiftende forretningsklima.

Opptakskrav

Søkere bør ha:

300 SO poeng

Fra minst to hele A-nivåer eller BTEC tilsvarende.

PLUS minst GCSE matematikk klasse B og GCSE engelsk klasse C.

  • Vær oppmerksom på at Viktige ferdigheter: Bruk av nummer og kommunikasjon ikke er akseptert i stedet for GCSE matematikk og engelsk.
  • Søkere med faglige kvalifikasjoner og / eller fire eller flere års fulltids arbeidserfaring vurderes på individuelt grunnlag.
  • Søkere som ikke har engelsk som morsmål krever IELTS 6.0 (med minimum 5,5 i hver ferdighet) eller tilsvarende vurdering i et annet Secure English Language Test.

Assessment

Gjennom undersøkelser og in-kurs oppdrag, inkludert en avhandling med fokus på både kvalitative og kvantitative aspekter av en praktisk investering problem.

Faglig anerkjennelse

Utstyre deg med kunnskap til å bistå i forbifarten Level 1 av Chartered Financial Analyst kvalifisering.

Karriere muligheter

Nyutdannede kan forfølge sysselsetting i regnskap og finans avdelinger, finanssektoren, non-profit-making organisasjoner og i offentlig praksis med bedrifter av sertifiserte eller chartret regnskapsførere.

Beliggenhet

Greenwich Campus

Program undervist i:
Engelsk

Se 58 flere kurs fra University of Greenwich »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
11,200 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato