Read the Official Description

Dette programmet undervises i UAE

Vår BSc (Hons) Business Management (siste året Top-up) Kurset er ideelt hvis du har fullført en stiftelse grad, diplom av høyere utdanning eller høyere nasjonalt diplom i en business-relaterte fag og ønsker å utvikle seg til et høyere nivå av kvalifikasjoner.

Kurset starter med et program for induksjon der du vil utvikle ferdigheter som kreves for overgang til laud nivå studie. Påfyllings grad vil bygge på eksisterende kunnskap og forståelse av virksomheten miljøet, og tillater deg å utvikle nøkkelen forskning og kritisk tenkning ferdigheter.

Om kurset

Arbeidsevne ferdigheter utvikles gjennom praktiske aktiviteter og gjesteforelesere for å sikre at kandidatene har et konkurransefortrinn når du går inn i arbeid eller selvstendig næringsvirksomhet.

Spesielle funksjoner

  • Dette programmet tilbys i et pulserende Business School miljø.
  • Undervisning er utført av en svært dedikert og støttende team, med spesialkunnskap i et bredt spekter av fagområder, og nære forbindelser til næringslivet.
  • Moderne forskning brukes til å informere praksis, for å sikre at du er utstyrt med et robust faglig forankring i de områder av Business Management.
  • Kursmateriell er tilgjengelig på nettet, slik at du kan forberede arbeidet hjemme, og også sørge for at i-klassen læring er svært interaktive.
  • Universitetet tilbyr gode 24/7 bibliotek og IT-fasiliteter, WiFi og velutstyrte fagområder.

Hva du vil lære

Et utvalg av undervisnings- og læringsformer er ansatt gjennom hele programmet. Disse omfatter forelesninger, seminarer, små gruppeundervisning og workshops. I tillegg til dette, vil befaringer, gjesteforelesere og prosjekter tillate deg å lære direkte fra bransjekilder.

Du vil utvikle de intellektuelle evnene til analyse, evaluering og syntese, som kulminerte i avhandlingen. Du vil også få faglige, profesjonelle og livslang læring ferdigheter som vil understøtte din fremtidige karriere og næringsutvikling, samt forberede deg for videre studier.

Du vil utvikle seg på et personlig nivå og få praktiske og overførbare ferdigheter som selvstendighet og team arbeider, kommunikasjon, organisasjon og tidsstyring, numeriske ferdigheter og kompetanse i bruk av informasjonsteknologi.

Hva du vil studere

Gjennom en rekke moduler, vil du få en bredere kunnskap om organisasjoner, deres ledelse og eksterne sammenhenger der de opererer.

Nivå 3 (HE6)

Kjernemoduler: Dissertation (dobbel modul); Strategic Management.

Tilleggsmoduler (velg 3): Global Marketing; International Human Resource Management; Information Systems for Business Strategy; Financial Reporting for styring; Supply Chain Management; Arbeid og arbeidsforholdet.

Inntakskrav

Søkere vil normalt ha en anerkjent forretningsrelaterte kvalifisering omfatter minst 120 studiepoeng på HE4 og 120 studiepoeng på HE5; for eksempel et diplom av høyere utdanning, høyere nasjonalt diplom eller stiftelse grad.

Aksept vil også vanligvis være underlagt passerer en tilfredsstillende intervju (ansikt til ansikt, via telefon eller Skype). Intervjuet vil tillate oss å bestemme engasjement og egnethet for programmet, samt tillate deg å avklare eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også normalt trenger IELTS 6.0 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har den nødvendige engelsk nivå, kan du studere engelsk med oss ​​fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 - 3 semestre
Heltid studier
Pris
9,000 GBP
- Heltid - UK / EU; 11,250.00 NOK heltid - International
Deadline
By locations
By date